30 Haziran 2008 Pazartesi

012 Heybeli keyfi







Geçen cuma adaya gittim. Sadece bi gün kalabildim ama yeterince iyi geldi. Hafta içi klüp dediğimiz yer baya güze oluyo, boş ve sakin. Saatlerce güneşlenip, denize girip müzik dinledim. Hatta ayaklarımla bi klip bile çektim onu ilerleyen günlerde bloğa koymayı düşünüyorum. Deniz çok güzeldi fakat rengi bi tuhaftı, kıllandım, sordum 8 ay önce adanın arka tarafında lağım patlamış, biraz tırstım. Ama biz adalıyız, mutantız bize birşey olmaz diye bi daha atladım suya. Havuzun da fotoğrafını çekicektim ama o kadar üşengeçtim ki merdivenleri çıkamadım. Ama haftaya o merdivenleri çıkıcam, hatta 1km yüzmeye çalışıcam. Abim günde 1.100 yüzüyomuş, kıskandım, o yapıyosa bende yaparım diye bi gaza geldim. İlerki günlerde adaya taşınmaya karar verdim. Adadaki wireless olayını bi çöziyim kimse tutamıycak beni. Bide evli arkadaşlarım boşansınlar bütün gün benle takılsınlar istiyorum. Yada herkes adaya taşınsın takılalım işte mis gibi. Cuma gecesi saat 1 gibi bisikletle değirmen turu attım. Gece küçüktur çok güzel oluyo. Ama tek başına olunca tırsıyo insan, ağaçlar, karanlık ve senelerce efsaneleşen orman geyikleri geliyo insanın aklına.

011 Mahkemeler için çok güzel hisler besliyorum.



Ama bana yazık değil mi? Zaten anlamıyorum bu downloy işlerinden, öğrenmeye çalışıyorum ama sayın yargıç izin vermiyo. Tek isteğim deliler gibi dawloy yapmak, emmek bitirmek. 13000 fontum olduğu gibi 13000 Photoshop brush'ım da olsun istiyorum, istiyorum ki aralarında kaybolıyım. Boş saatlerimin hepsini o brushları teker teker deneyerek geçiriyim, yeni wacom tabletimle. Biri bana acısın yardım etsin istiyorum. Çabuk öğrenirim, çok soru sorarım, sonra unuturum yine sorarım. luv yu

27 Haziran 2008 Cuma

010 Eşcinseller Kudüs'te yürüdü.


Dante and Virgil in Hell by William-Adolphe Bouguereau (1850)
http://en.wikipedia.org/wiki/William-Adolphe_Bouguereau (a href fln koyuyorum yine olmuyo yine olmuyo)

Her yıl günlerce öncesinden tartışmalara konu olan homoseksüellerin Kudüs'teki yürüyüşü olaysız geçti. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı yürüyüş için Kudüs polisi sıkı güvenlik önlemleri aldı ve yürüyüş güzergahı ve çevre sokaklarda 2 bin polis görevlendirildi. Konuyla ilgili Habertürk'ün sitesinde rastladığım yorum ise beni bitirdi.




kimsin lan sen, adını adresini ver!!! insan mısın sen?

009 Dana Schutz

For young New York artist Dana Schutz, painting is a necessity of her imagination. Working within strict self-imposed codes of representation, Schutz develops elaborate fantasy worlds, fictions which can only exist in paint.


Dana Schutz, "Face Eater", 2004, Oil on Canvas, 46 x 58cm

From a series of paintings of auto-cannibals, Face Eater is funny and bizarre. The dark background pushes the full horror of the subject to intimate proximity: a zoom lens view of the slimy suggestion of a tongue lathering up the last of his own eyeballs. A parable of confrontation and discomfort, Schutz invents a race that would rather swallow itself rather than cope with its own inadequacy.


Dana Schultz, "How we would give birth", Oil on canvas, 60 x 72 inches

daha fazlası için go go (link koyma özürlüyüm)
http://www.saatchi-gallery.co.uk/artists/dana_schutz_about.htm

24 Haziran 2008 Salı

008 Maganda dediğin ne?




Magandalar insan mıdır?
Bir insanın maganda olduğunu nasıl anlarız?
Magandaların psikolojilerini nasıl anlarız?
Her kurşun sıkan magandadır, her maganda kurşun sıkmaz.
Atv haber muhabiri maganda mı?
Peki kimdir bu magandalar, atv haber yine önemli bi konuya değindi.

23 Haziran 2008 Pazartesi

007


İşten ayrıldığımdan beri; ki yaklaşık iki ay oldu, sabah 5'ten önce uyuyamıyorum. Sabah programlarının tekrarlarını izliyorum böylece günü kaçırmamış oluyorum. Gözlerim na bu kadar oldu.

Saat 04:22 itibariyle Dexter başladı, izlemesem ayıp olur heralde. Yaklaşık altı saat sonra da iş görüşmesindeyim. May the force be with me!

21 Haziran 2008 Cumartesi

006



Küçükken Barış Manço'yu çok sevdiğim için İlhan İrem'e kıl olurdum. Halbuki onun da uzun kıvırcık saçları vardı.

20 Haziran 2008 Cuma

005



Sitelere iş koymak için kayıt olma zorunluluğu yüzünden yaptığım stopmotionları Youtube'a koymadım. Zaten Türkiye'de Youtube çekmiyo.

004


Bazı insanları hatırlamam için onlarla en az 5 kere tanışmam gerekiyo. Sawyer'ı görsem tanır mıyım acaba?

003



Tipping is a collusive sport practiced by the uninsured (Fat Cow)
2006 Colored pencil on paper
by Danica Novgorodoff

Danica is from Kentucky and has an art degree from Yale Universty. Her first graphic novel, Slow Storm, will be published in 2008.

002

Komik olduğumu düşünüyorum bazen, geçen akşam aklıma gelenleri yazıp Yılmaz Erdoğan'a götürmeyi düşündüm. Belki beni işe alırdı. Hatta kapıdan beni almazlarsa kuzeniyim diycektim, o kadar çok kuzeni var ki kesin yerdi. Bi zamanlar da sesimin güzel olduğunu iddaa ediyodum, ama sesimin çok kötü olduğunun en az 15 senedir farkındayım. En son-ilk karaokeye gittiğimde Yasemin elimden mikrofonu zorla almıştı, o günden beri şarkı söylemiyorum.

001


Eğer milli takımda oynuyo olsaydım, bi taraftan diğerine koşarken hangi takımdan olduğumu unuturdum. Hiç acımadan önüme gelen kaleye gölü atardım.