30 Ocak 2009 Cuma

154 Poza gel


28 Ocak 2009 Çarşamba

153 sikintiyok



Dostunu Dost Olarak Görmek İstiyorsan Ona Tek Gözle Bakki Dost Çıkmazsa Diğer Gözün Sağlam Kalsın!

27 Ocak 2009 Salı

153 Unknown


Beni kimler izliyo? Bilemedim, bu Avrupa birliği bayrağı mı? Peki neden haritada olmayan bi yer, hımm gemi olabilir.

152 MKT4




Daha fazlası için MKT4, gün gelsin ben de böyle işler yapıyım.

*Bugün yeni işe başladım, hayvanlar gibi çalışıcam. İnternetlerde sabahlamalar, facebook'ta manasız gezinmeler ve hürriyetcomtr'li günler geride kaldı. Darısı gündüz vakti Yemekteyiz izleyenlerin başına.

21 Ocak 2009 Çarşamba

151 Olm, çok iyiiiiii


Metronomy - A Thing For Me

Zaten sevdiğimiz bi şarkı, off hastası oldum.

*Işıl'ın bloğunda gördüm beğendim, hemen arak :)

150 Ayyyy


Daha acayip şeyler için tshirthell.com. İnsanlar çıldırmış olmalı, bilemedim. Daha neler görücez bakalım.

149 Rainbow Puke





Rainbow puke kafası gerçekten çok acayip. Googlelarda aratınca bisürü görsel çıkıyo, nedir nerden çıkmıştır anlamadık, belki de hep vardı ama biz kaçırdık. Neyse daha fazlası rainbowpuke.com'da.

* Oto find it.

16 Ocak 2009 Cuma

148 Meet David





David'in kaç yaşında olduğu bilinmiyor, google'a göre 300 ü aşkın olduğunu söyleyebilirim. Zamanında Fransız devriminde aktif olduğu biliniyor. Bi süre Osmanlı haremlerinde takılmış. Yakın dönemde de Obama'yı desteklemiş. Dün akşam kendisiyle Trip'te karşılaştım. Son günlerdeki gelişmelerden mutsuz olacak ki, kendini alkole vermişti. Üç saat Gazze muhabbeti yaptık bi yere varamadık. En son bıraktığımda hala içiyodu.

*David is a sock monster, hand made by Ecif.

15 Ocak 2009 Perşembe

147 Mesajların şifresi çözüldü.


Hurriyetkomtr'nin mükemmel araştırmacı gazeteciliği yıllardır anlamaya çalıştığımız mesajların şifresini çözmüş. O kadar mesudum ki.

Bir ara beraber bir şeyler yapalım.
Anlamı: Senden hoşlanıyorum ama senin benden hoşlanıp hoşlanmadığın konusunda tereddütlerim var. Mesajlaşma Zevki adlı kitabın yazarı Kristina Grish böyle bir mesaj gönderen erkeğin belli bir zaman tayin edemediği için kendini riske atmadan sizi denediğini söylüyor.

Bu gece çok eğlendim.
Anlamı: Seni tekrar görmek istiyorum.
Belli ki o gece harikaymışsınız yoksa bu mesajı göndermezdi. Akıllı Adam Avlama kitabı yazarı ve ilişki uzmanı Liz Kelly, bir erkeğin eğer sizden hoşlanmasa ve görüşmeyi gerçekten istemese peşinizi bırakmakta tereddüt etmeyeceğini söylüyor. Bu mesaj duygularını göstermekten korkmayan bir insan olduğunun kanıtı.

Daha sonra ne yapacaksın?
Anlamı: Buluşup eve beraber gitmek istermisin?
Bu mesajı genelde akşam saatlerinde alırsınız. Erkeğin bu mesajı çoklu olarak geceyi beraber geçirebilme ihtimali olan her kadına yollayabileceği konusunda uyarıyor.Herkesin cevaplamayacağını tahmin ediyor ama gelen cevaplara göre kimlerin etrafta olduğunu bilecek. Bu çapkın. Tüm gece boyunca iletişimi koparmayacak ve geceyi kimle geçirmek isteyeceğine dair olasılıkları değerlendirecektir.

Çok yoğundum.
Anlamı: Bitti.
Eğer siz ona mesaj attıysanız ve cevap olarak bu geldiyse artık size karşı bir şey hissetmiyor. Bunu duymak üzücü olabilir ama kısacası sizi başından atıyor. Uzmanlar hiçkimsenin beş saniyelik bir mesaja bile vakit ayıramayacak kadar meşgul olmadığına dikkat çekiyor.

Şu anda müsait değilim. Sonra arayayım...
Anlamı: Seni beğenmiyorum.
Bu mesaj ilk görüşmede sizden pek hoşlanmadığının eğer anlamak isterseniz en açık belirtisi. Bu gibi olumsuz mesejlarda hep ima etmek istediğinin üzerini kapasak da yeni aşklara yelken açmanın keyfini düşünüp bizle ilgilenmeyenı salıvermek adetini edindiğimizde bu mesajlara gülüp geçeriz.

146 Carlos Lerma



13 Ocak 2009 Salı

145 Masters of Adobe Illustrator - Yukio Miyamoto



Yukio Miyamoto hakkında ne diyebilirim bilemedim. Kendisinin antisosyal olduğunu düşünüyorum. How-to-do kitabı çıkarmış ama sadece Japonya'da varmış, bide onun ingilizcesini yaparsa mutlu oluruz, ne diyelim. Belki beni gizli gizli okuyodur.

*sipeşıl thanks to Oto.

144 Sabah Yürüyüşü




Bu tabela geceleri parlıyo mu acaba?

Bu sabah Kuruçeşme'deydim. Gerçi Kuruçeşmey'e gitmek için bindiğim Taksim-İstinye otobüsünden iki durak geç inince kendimi Arnavutköy'de bulup, hava güzel olduğu olduğu için bu gerizekalılığımı görmezden gelip, geri Kuruçeşme'ye yürüdüm. Sonra ordan tekrar Arnavutköy'e yürüdüm. Hava acayip güzeldi, super güneş vardı harikaydı, mükemmeldi. Normalde pek o taraflara gitmediğim için değişik geldi. Sahil boyunca insanlar balık tutuyolar, kafaya kurşun yememek için yanlarından geçerken dikkat etmek gerekiyo. Yalnız deniz acayip pisti, hiç bu kadar leş deniz görmemiştim, kimse temizlemiyo mu bu denizi, bi belediye çalışması fln yok mu bu konuda, anlamadım. Haha bi de çocuk parklarındaki salıncakları çok küçük yapmışlar bi tanesine oturmaya çalıştım ama hepsi embesil çocuk salıncağı olduğu için önlerinde kilit gibi bişi vardı. Bu yeni nesil çocuklara üzüldüm, salıncakta hayvanlar gibi sallanıp en uzağa atlama yarışması yapamayacaklar, hepsi embesil ve antisosyal olucak. Neyse sabah yürüyüşü kafası güzelmiş. Bu yıldan beklentim: Enerjisini güneşten alan bi insan olarak bütün kışın böyle güneşli geçmesini diliyorum, patates olmayalım.

9 Ocak 2009 Cuma

143 20 yıl sonra

Oto & Me
sponsored by Toyota & Coca Cola

142 Valery Goulet




"Valery's path as an illustrator began at an early age when she would hang out at her architect father's drafting table surrounded by rulers, T-squares and stencils, scratching up tracing paper with his technical pens. She marveled at her mother's ability to draw perfect circles, wondering when she would be able to do the same and later discovering that it happens while we are not paying attention. She realized her potential while doing a Bachelor's Degree and has never looked back, earning multiple degrees and awards in Illustration and Graphic Design. She currently works full time as an Art Director for an Edmonton-based graphic design studio, pursuing her illustration work on evenings and weekends."

Valery'nin işlerini çok sevdim, özellikle duvar kağıdı olaylarının hastasıyım zaten. Diyecek birşey yok, kıskançlıktan çatladım. Siteye buradan buyrun.

141 Cassandra Ford



Cassandra works in oil, watercolor, digital and mixed media. Recently she has appeared in the Fantagraphics illustration book, "Beasts! 2", and will also be a part of the Giant Robot/Fantagraphics Gallery show in San Francisco. She is currently attending the Vancouver Institute for Media Arts, studying Visual Effects.

140 Gama-Go




Gama-Go'da bir sürü güzel tişört, çanta, magnet,pin vs. var. Çok güzelmiş, benden 10, 10, 10 puan.

7 Ocak 2009 Çarşamba

139 Dat diri dat dat



Kriz nedeniyle çoğu dizi çekimi durduruldu. Senaryolarının yaratıcı olamaması ve ne yazık ki Türkiye'deki dizi sektörünün kendini Asmalı Konak'tan beri yenilememesi nedeniyle dizilerin durdurulmasına her ne kadar sevinmiş olsam da işin kötüsü, televizyonda yine bu çoğu başarısız dizilerin tekrarlarının verilmesine karşıyım. En azından güzel filmler göstersinler, yeni yabancı yapımlar alsınlar demiyorum. Diyorum ki; Kemal Sunal - Şener Şen filmleri geri gelsin, ayda bir de Back to the Future serisini izleyelim. İyice aptallaştık zaten, bari biraz eğlenelim.

6 Ocak 2009 Salı

138 Say Hi To Eduardo.



Bir süredir yapıyım yapıyım diyorum işte bu akşam yaptım. En sevdiğim çorabımın topuklarının delik deşik olduğunu fark edip, tam çöpün kapağını açmışken ve çoraplarımla vedalaşamazken, hadi Ecif yoksa hiç yapmıycaksın dedim. Ve ilk çalışmam Eduardo'yla tanışın.

Eduardo; daha 4 yaşında olmasına rağmen, super bi insan olduğu hemen anlaşılıyor. Gelecekte pizza ustası olmayı planlıyor. En sevdiği pizza çeşidi Margarita. Ona iyi davranırsanız size sevgisini göstermekten hiç kaçınmıyor ve hemen yapışıp öpüyor.
(rrrrrrrrr bunları fazladan koydum lazım olursa diye)

Şu aralar baya revaçta olan çoraptan peluş oyuncak yapma olaylarını monster-munch'tan takip edebilirsiniz. Bloğun yazarı Nicky acayip güzel şeyler yapıyo. Hatta sitede peluşların nasıl yapılacağını gösteren bir de pdf var.

*Bu çok önemli pdf'i nasıl olurda bloğa koyarım!!! Ulan linkini verdik ya, ya herkes yaparsa?! Yok yok yapmazlar di mi???

136 My new toyzzzz!!





İşte super, hiper, mükemmel yeni oyuncaklarım. Yılbaşından hemen önce, Yasemin Amerika'dan getirdi. Çok güzeller çok seviyorum, Hulk maskesinin yeşil yanıp sönen ışığı bile var, Clone Trooper'da kafasının emme basma tulumba gibi sallıyo. Hatta o kadar seviyorum ki paketlerinden çıkarmadım, evet bende bi manyaklık var.
Special thanks to Yasemin!!!!! olleeeeeee