18 Ağustos 2009 Salı

224 Welcome to Electric City


Kaş'ın denizi dünyanın en güzel denizi. Peki nerelerde denize girilir? İstedğiniz heryerde peki ama oralarda elektrik var mı? Sanırım bu çok önemliymiş, Nuri's beach e göre. Neyse Kaş'a gideceklere önerilerim var.

- Nuri's Beach e gitmeyin. Ben gitmedim şahsen.

- Limanağzından denize girmek istiyorsanız en rahat yer Bilal Abi'nin yeridir. (suyun sıcaklığı ortalama Kaş'a göre biraz daha ılıca)

- Çınarlar iyidir. Su soğuk mis gibi ama pek balık görme şansınız yok.

- Kekova turuna çıktıysanız dönüşte mutlaka soğuk su kaynağında durunuz. Büyük Çakıl'ın yan tarafında. Çok manyakkkkkk.

- Kaş Camping denizi tam bana göre, üstler soğuk altlar sıcak. Hele bide şnorkel palet manyağı iseniz benim gibi, balıkları kovalamaktan kendinizden geçiceksiniz. İdda ediyorum Kaş'ın en balıklı yeri Kaş Camping. Bi çift baby kalamar var, kendileriyle 15, 20 dakka yüzdüm heralde. Kovalayınca kaçıyolar ama yanlarında sakince durursanız onlar da duruyo, off superler. Bi sualtı makinem yoktu ki çekiyim.

- Eskiden inceboğaz çok iyidi ama şimdi halk plajı yapmışlar, rezillik hiç uğramadım bile busefer.

Ya bide Kaş iyi yaa Mavi'de bira 5 ytl. Hatta Hideaway'de daha da ucuz. Ne diyim ki daha.

*Geleli 5 gün fln oldu ama freelancelerden başımı kaldıramıyorum. İyidir iyidir.

5 yorum:

selen catili dedi ki...

bence limanağzına gitmesin kimse, deniz fazla sıcak ve çok kalabalık. hideawaye de gitmesinler. orası da çok kapalı, etrafı göremiyorsun. bence herkes kaş campinge ve maviye gitsin, kesinlikle tavsiye ediyorum eğer kaşa gidiyorsanız. amaaa bence artık kaş bitmiş, gidilmez, çok bozulmuş, hiç gerek yok.

Ecif dedi ki...

bi insan bu kadar bencil olabilir. evet evet Selen'e katılıyorum.

Gökhan Atasoy dedi ki...

Kaş çok bozulmuş çooook. Bu kirlenmişlik, bu bitmişlik, bu adı batasıcalıkk arasında tek teselli bulabileceğimiz, insanlığa göklerden bir hediyye olarak sunulmuş tek yer Kaş Camping'dir. Herkes oraya gitsin, meşhur Ispanaklı Gözleme'den yesin.
Ne güzel demiş şair:
"En güzel ıspanaklı gözleme, henüz söylenmemiş olandır."

Ecif dedi ki...

abi inanamıyorum hakkaten size yaaa euheuhe.....sanki milyonlara yayın yapıyorum burda.

murat tufan dedi ki...

kaş camping'in yemekleri bu sene mükemmel.İnanılmaz bir deniz, servis mükemmel, camptan hiç çıkmadan bir hafta boyunca sıkılmadan dinlenebilir ve hoşça vakit geçirebilirsiniz.