2 Aralık 2008 Salı

124 Türk video klip sektörü


Türk video klip sektörü nereye gidiyor? Sevgili patatesler, dikkat ederseniz ki gitmek derken yön belirtmedim. Geçen gün izlediğim bu iki klip beni gerçekten bitirdi. Merak ediyorum bu insanların hiç arkadaşları yok mu? "Kötü olmuş, abi napıyosunuz siz?" diyen bi aklı başında insan yok mu bu sektörde? Tamam harika işler beklemiyorum walla ama bari kendi tarzında güzel olsun istiyorum. Bide bu işleri yapıp para kazanıyolar ya ona deliriyorum asıl sanırım.

Tanyeli bildiğimiz kadarıyla yıllardır Türkiye'nin bir numaralı dansözlerinden biri değil midir? Peki bu klipte neden dans edememektedir gibi "çok basit" sorulara cevap arıyorum. Neyse eğlenceye geçecek olursak.


Görüntüde ve seste arada kaymalar oluyo, internetinizde bi sorun yok, klibin kendinde "özel efektttttler" var.
dum dum kalk dans et benle
aşık oldum bende
dans şahidim olsun
aşk bedenime dolsun
üstü sende kalsın
.......
kalbiçare kalbiçare jump jump jump
dance with me

ikinciye geçecek olursak;


İtiraf ediyorum, bu klibi ilk izlediğimde algıda sorun yaşadım. Tam etki için, klibin tamamını izleyin. Klibin özeti: Hüseyin duşta hayal kuruyomuş.

i won't u
i need u
i love u
Mihriban!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

çok kötü.!

cem dedi ki...

ecif arkadaşım sen insan değilsin, evlenmek istediğin vidyon ufkumu açtı, hele fondaki tanyeli ve o nalet şarkısıyla öyle bir kendinden geçmişsin ki, imrendim adeta, o türden eserleri de burda görmekten mutluluk duyarız neyse kiböptasüokpss si yu

Ecif dedi ki...

oha nası ya
oha nası yaa
daha koymadım onu ben nası izledin
hangi patavatsız yolladı diycem neyse, koyucam buraya koyucam.

sevgiler,
ecif