7 Aralık 2008 Pazar

125 Ecif'le izdivaç



Ecif'le izdivaç from Ecif on Vimeo.

8 yorum:

cem dedi ki...

this is what i'm tolkin ıbaut, harikulade bir eser, saygılar, sevgiler.

Radnor dedi ki...

izlerken kopuzladım

bludsucker dedi ki...

bir de mac kullandığını söyleseydin, kesin talipler çoğalırdı. neyse, kısmet artık...

rogg dedi ki...

mükemmelsin bebeğim. çocuklu ve dulum. çok iyi ingilizce şarkı atarım. 4 cümle fransızcam da var. televizyonum lcd. maaşım 2500. ferhat göçer'in şarkılarını dinlemeye ve ömür gedik'in sinema yorumlarını izlemeye bayılıyorum. sen ve ben de neden onlar gibi bir ikili olmayalım? bu arada gözlerinizi çok beğendim.

zep dedi ki...

seni gordugum yerde gulmekten altima isemekten korkuyourm..esra ceyhan dedin duydum hem de!
1500 ne ise yarar yahu?
imza zk

yIIdIzsesleri dedi ki...

ecif rocks, :)

Unknown dedi ki...

sayin ecif merhaba ben oto istanbul sisliden turkiyeden yaziyorum su anda cok heyecanlandim gercekten internetlerde ilk dakikalarim ve sizinle karsilastim canli yayininizda su anda da konusuyorum mikrofona dogru umarim duyuyrsunuzdur ben yine de size imeyl olarak da yazayim dedim su anda kalbim yerinden cikacak gibi o yuzden kusuruma bakmayin tam toparlayamiyorum cumlelerimi ama bu sizi yaniltmasin gercekten de iyi biriyim bekarim isim gucum olacak insallah istanbul tasi topragi altin insanlari da oyleymis hele sizin gibi melek varmis bu internetlere kurban olayim umarim siz de hissediyorsunuzdur su anda tutku ve cekimi aramizdaki monitor radyasyonu degil degil mi simdi canli yayini tekrar izleyeceyim neyse ki tekrarliyorsunuz o guzel sesiniz ve gozleriniz siz nasip kismet insallah cevap verirsiniz saygilar ask ile oto ...

novecento dedi ki...

eserin inanilmaz olmasi disinda, gozlerin kocaman kocaman doguyor gecelerime. her ne kadar seni tanimasam da bu sana asik olmama mani mi? sorarim sana. evet sorarim. yorumlardan ogrendim mi mac kullaniyomussun. ben de mac-3 kullaniyorum tum tiraslarimda. inan ki bebek gibi cildim var. hayir, bu iyi olmadi sanirim. erkek gibiyim. hayir bu da iyi olmadi. erkekim. olmadi. erkeğim. evet. daha iyisi var. erkekinim. kekinim. kek.