9 Kasım 2009 Pazartesi

273 Ufo gördüm, tek şahidim ufo!


Cumartesi gecesi Büyükada'da bi arkadaşın evindeydik, yaklaşık 10 kişi fln. Evdeki herkes uyuduktan sonra Yeliz'le kalkıp terasta muhabbet ederken, gökyüzünde bi ışık görüdük. Oha lan ne biçim yıldız, bu kadar parlak yıldızı hayatımda ilk defa görüyorum, ohaa lan diye muhabbetler yaptıktan sora ulan bu hareket mi ediyo diye bi şüphelendik. Zaten Yeliz lenslerini çıkardığı için pek bi yere varmıyodu. Yok canım hareket etmiyodur bize öyle geliyodur öyle bakınca hareket ediyo gibi görünür yok yok etmiyodur dedik ve 3-5 dakka hiç ilgilenmedik.

Sonra ben o ışığın gerçekten hareket ettiğini düşündüğüm için, ışığı görüş alanım içinde olan balkondaki iple kendime göre sabitledim(çok zekiyim). İpin baya bi altında duruyodu. Yavaş yavaş ipin üzerine geçti. "Assi.tir kızım bu tarafa geliyo lannnn." dedim ve artık gözümü ayırmadım. Baya yavaş yavaş geldi, geldi. Bizim olduğumuz evin arka tarafına geldi. Hiç ses çıkarmıyodu, çok yavaş ve sabit bi yönde gidiyodu. Ben hala, yok canım uçaktır askeri gizli casus uçaktır fln diye düşünüyorum ama kendimden geçtiğim için çok heycanlıyım. Yeliz'e bağırıyorum kızım gel bak, ya baksana yaa. O da hiç umrunda değil uff hiç uğraşamam lensleri takmaya şimdi, meteor balonudur o, uçaktır bişi diildir, uff eliff gibi söylemlerde bulundu bana.

Neyse yaklaşınca ki baya da alcaktaydı. Evin arkasındaki ormanın üzerinde uçuyordu. Bildiğin alt kısmını net şekilde gördüm. Üçgen bişiydi fakat ön kısmı hafif düzdü. Ve beni bitiren, altında üç tane yuvarlak ışık vardı. İkisi üçgenin uçlarında biride ön tarafında kırmızı yanıp sönüyordu. Off hiç ses çıkarmıyo abi bu nası olur, ses çıkarması lazım uçaksa fln diye kendimden geçtim. Sonra öyle yavaşça gitti, (bana göre) adanın arka tarafına doğru, tepeyi geçti gitti. Hiç bişi olmadı öyle geldi ve gitti. Yeliz bana hala inanmıyo. Ya şimdi fotosunu çeksem net bile çıkmıycak kim bilir ne çıkıcak flaşlı mı çekerim flaşsız mı dedim ama zaten makine yoktu, zaten o sırada heycandan kendimden geçmiştim. Saat yaklaşık 04:50 civarıydı, çok ayıktım ve hayatımda ilk kez ufo görmüştüm.

İşte sevgili patatesler, ufo maceramı sizlerle de paylaşmış oldum. Bana bitek annem ve abim inanıyo, kendimi çok yalnız hissediyorum. Ufo görmenin kötü yanını öğrendim, kimse size inanmıyomuş. Şimdi en yakın zamanda bi tane daha görmek istiyorum, ama bi hareket olsun istiyorum, ne bilim ışık süzmesi çıkarsın, insin, kalksın, Yeliz'i rehin alsın fln bişi yapsın yani öyle çekip gitmesin hiçbişi olmamış gibi.


Ada'dan dönüşte hemen abimlere gittim, anlattım, çizdim, gösterdim. Sonra eve dönünce hemen anneme anlattım, annem de önceden gördüğü için acayip heyecanlandı. Baktık internetlerden nası bişi diye. Benim gördüğümden varmış literatürde, Black triangle. Tıklayınız bakınız. Bir gün ufo görmen dileğiyle bu yazıya burada son veriyorum. Seni çok seviyorum sevgili patatesim.

*Deli değilim sadece ufo gördüm. Artık kime beni işe almaz, off büyük şı.tım galiba.

5 yorum:

zeezoo dedi ki...

tenleri nasıldı elif karides kabuğu gibi miydi?
bir de sana kanserin ilacını verdiler mi? Onu aldıysan donuz gribininkini de alsaydın ecif.
bir de bu arada bence kendini yalnız hissetme. Çünkü evrende yalnız değiliz.ahahahahahaha

Ecif dedi ki...

euheuheuh Photoshop üzerine yemin ederim diyorum hala inanmıyosun, nebiçim insansın. Yalnız değiliz biliyorum çünkü geldilerrrr euheuheuhe.

Yasemin Aze Macun dedi ki...

ecif, bizim ajansta unlusun su anda. biz sana inaniyoruz, hatta tez zamanda kendime de diliyorum bi tanesini gormeyi. kiskandim. kiskancim.

zeezoo dedi ki...

ecif din adamı olmayı düşünüyor musun? Bence bir tarikat kurmanın tam vakti.

Ecif dedi ki...

evet şu andan itibaren düşünüyorum. Patates tarikatı. Kutsal Tarikatımıza katılmayı düşünen arkadaşların her ay banka hesabıma 150ytl yatırmaları olmadı haftada bir bana kumpir ısmarlamarı şarttır.