11 Kasım 2009 Çarşamba

276 ScullCandy

Skullcandy Lowrider Silver/White '08

Skullcandy Ti TOKIDOKI

Dün Kadıköy'den en yukardaki kulaklığı aldım. Emre Uzer'de görmüştüm ilk, hemen özendim sora nerden bulurum bunu ben diye yaklaşık 1.5 sene düşündükten sonra kendisiyle Kadıköy'de bir dükkanda karşılaşınca direk sarıldım bırakmadım. Dükkan sahibi çocuk korktu benden, alıcak mısınız dedi, kesin alıcam ama ne zaman onu bilemiyorum dedim ve 10 dakika sarıldığım kulaklıkla dükkanda dolaştıktan sonra "alıyorum alıyorum." dedim. Garantide kalan son paramla aldım, parasızım ama çok mesudum.

Az önce Scullcandy'nin sitesinde gezerken Tokidoki tasarımlı kulaklığı gördüm ve hemen ona aşık oldum. Şimdi diyorum ki, Tokidokili kulaklığı bana alana, bendeki Lowrider'ı veririm üstüne bi de bira ısmarlarım. Güzel deal güzel.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

amanın! çok güzelmiş!! scullcandy'yi senden öğrenmiş oldum şimdi, tokidoki'yi çok severim zaten. senin yazını görünce hatırladım ki, Bilstore'da tokidoki ürünleri satılıyo, ve en son kulaklıklar da görmüştüm orda renkli renkli. eğer bunlardansa gidip alabilirim sanırım ben de:) bilstore'un kartında puanlarım var çünkü onları harcamış olurum hem de hihihi üzüldüm ama senin için, lowrider'dan baya daha iyiymiş yani tokidoki!!

Ecif dedi ki...

hımmm birden seni sevmememeye başladım.