29 Mart 2011 Salı

480 Hisseli Harikalar



Ela'dan tüm patates severlere geliyor.

ps. Bu keçi gribi beni bitirmiş durumda, 1.5 aydır hezeyanlardayım.
Antibiyotik hezeyanı, yorgunluk, sıkıntı, sıkıntı, içkisizik, çeşitli eğlenceleri kaçırma, sonra arkadaşların gelip bak şöyle güzel eğlendik bu kadar içtik of çok içtik ama inanılmaz eğlendik-lerini dinleyip onlar adına sevinme ve hayal kurma.

Gün gelicek bende onlarla aynı sokakta içicem, bende elimde balonlara çeşitli şarkıları marş söyler gibi söyliycem, bende parande atıcam (yok atamıyorum), bende köprü kurmaya çalışıcam moda caddesinde. (köprü kurabiliyorum ama zor oluyo)

Gün gelicek benim de antbiyotik içmediğim zamanlar olucak. Gün gelicek hiçbi hastalıktan bahsetmiycem. Güzel günler beni belkiyo biliyorum. Hem belki sırtımın ağrısı da geçmiş olur ne dersin.

27 Mart 2011 Pazar

479 Augmented Dancing Experience

Şu linke vimeo gidip vidyoyu izleyin pls vidyoda sorun var buraya koymuştum ama çıkarmak zorunda kaldım kendi kendine başlayan vidyo olur mu ya.

Gayet güzel işler. Keşke teknolojiyi kullanmayı bile bi toplum olsak ta, tiyatrolarda, konserlerde vs. böyle sahneler,performanslar görebilsek. Ama bizimklerde kafa yohki. Taş taş.

18 Mart 2011 Cuma

478 Neden namaz kılamıyorum?





Bir süredir masaüstümde biriktirdiğim screenshotları, siz sevgili patates severlerle paylaşmaktan gurur duyarım.

Siksok bi işe girdim. Hayırlara vesile olsun amk. İş bulana kadar işe girmek. Para için çalışmak. Indesign'ın kölesi olmak. Sürekli şikayet sürekli şikayet. Hacı Ata bana bi yol göster nolcek benim bu halim?

5 Mart 2011 Cumartesi

477 BIG BANG BIG BOOM



bunu nası kaçırmışım bilemiyorum, manyakmış kendisi.
RESPEKT!
bunu hak etti.

476 Müzikli Oyunlu

475 Friends by Flight of the Conchords

"Ever since I heard the song "Friends" from Flight of the Conchords, I thought that it would be a great track to create a short animation to. And so I did. Enjoy!

"Friends" by Flight of The Conchords from their album "I Told You I Was Freaky". Sub Pop Records. 2009."
John

"So i did." demesi harika.
Flight of the Conchords'u izlemeyen varsa izlesin. Patates olmaaa.

474 Lion Den feat. Mr.Kitt



güzelll...

473 Kinect 3d particle field #2

262000+ 3d particles being generated by position data from the Kinect. Audio effects a 3d vector field. All running on the gpu. Fun stuff...

made with vvvv
Song is:Uncle Bad Touch feat. Dj Crayola - Watch Your Back
unclebadtouchmusic.com

Partikül filan anlamıyorum şu an, ama müzikler çok iyiymiş.

Burda fifa 2011 oynuyolar, ben oynıyamıyorum, yani yapamıyorum. Olmuyo. Gerçi başladım bi ara çok iyi gol atıyodum kaleciyle yüzyüzeyken, ama böyle izlemek... ekranda hareket eden küçük adamlar var, iki renkli, top ta çok küçük. Halbuki tv çok büyük. Gerçek maçları bu kadar geniş açıyla çekmiyolar. Onu takip etmek daha kolay oluyo.

Antibiyotikkkk, öksürük şurubu, içimde portakal ağağı çıkıcak diye korkuyorum. Hasta insanlardan uzak dur, içkilerinden içme, sarılma, öpüşme, uzaktan el salla gitsin.

3 Mart 2011 Perşembe

472 Yaratıcı Sinema



Damgayı basar giderim.

*alışlarlayaşıyorum'un boyutlarını ayarlıyamıyorum yarım görüküyo.

2 Mart 2011 Çarşamba

471 Immaterials: Light painting WiFi

"This project explores the invisible terrain of WiFi networks in urban spaces by light painting signal strength in long-exposure photographs.

A four-metre long measuring rod with 80 points of light reveals cross-sections through WiFi networks using a photographic technique called light-painting."

Böyle şeyler de var.


Böyle şeyler de var.

Bu şeyler içimizden mi geçiyo sürekli gerçektennnnn diyesim var tutuyorum. Bize de giren çıkan belli değil afedersin. #blogumadokunma
Ayrıca;
herşey twit atmakla oluyo zaten, bi twit atalaım a tepkimizi gösterim ha! Ne kadar güzel bir birlik oldu bu tiwitir türkiye'de. Bi tweet at da rahatla bebeğim. Hadi isyanını göster huu. AMK.

470 Murat Pak "Resonance Teaser I"

güzell.

Street Fighter'da çok iyi olduğumu söylemiş miydim. Hayır söylemediysem diyim. Çok iyiyim ya ekekiekieki. Adamım Blanka (tabikiiii), aduket çocuğu değilim ben öyle, uzaktan uzaktan. Seneler sonra yeniden oynadığım için ne kadar mutluyum anlatamam. Hem bu sefer jeton yok. Para yok. Oh evde oyun keyfi. Normal bilgisayar oyunu bile oynamayan biriyim. En sevdiğim oyun pacman, onu bile beceremiyorum. Playstation'a da hiç sarmadığım için evde oyun oynamak ilginç bi eylem gibi geliyo bana, bowlinge gitmek gibi. Kaçtır okey'e üçüncü ve dördüncü arıyorum. Moda çay bahçesinde sobanın kenarında. Çay bahçesinin kapısının önünde duran simitçiden yanık simit almış, çayımı yudumlarken okeye dönmek, taş çalmaya yeltenmek istiyorum. Gayet basit isteklerim var aslında. İşte aynen bu naiflikte Street fighter'da da herkesi yenmek istiyorum. Yenince dalga geçmek istiyorum. Laf sokmak istiyorum, pislik yapmak istiyorum. Oyun öyle oynanır. Bilgisayar'la senelerdir konuşuyorum bi kere bile cevap vermedi. Bana cevap vermeyen birini sinir edemem ki ben.

*Vitamin iç, portakal suyu iç, spor yap, griplilerden uzak dur yavrucuğum olur mu?

469 Hasan Amca



Etrafımda Hasan amca gibi insanlar görsem ne güzel olurdu.

1 Mart 2011 Salı