4 Kasım 2008 Salı

105 Star Haber'den enstanteneler





Star Haber yine on numara bir haberle karşımızda. Bugün gerçekleşen Amerika'daki başkanlık seçimleri nedeniyle, kazanması tahmin edilen Obama'nın köyüne, Kenya'ya kadar gitmiş. Bana öyle geliyo ki Star haber Obama'nın kazanacağını anlayıp şimdiden Obama'yla yakından ilgilenmeye başlamış gibi duruyo. Ama Obama'nın büyükannesi ve Obama'nın hemşerileri star haber'in bu ilgisinden acaba Obama'ya bahsedecekler mi? Sevgili patatesler, isterseniz şimdi de haberde geçen bazı dialoglara bakalım.

Uğurr Dündar: Obama'nın akrabalarından kimler var o köyde?
Kemal: Bu köylülerin tamamı obamanın akrabaları yada aşiretine mensuplar.

Uğurr Dündar: O köyde elektirikler de yokmuş internetten öğrendiğimiz kadarıyla! Peki Kemal neyle geçimlerini sağlıyo bu köylüler?
Kemal : Obama'nın hemşerilerine sorayım. Köylüler muz yetiştiriyorlar, mısır yetiştiriyorlar, köy oldukça fakir. Biz jiplerle buraya zor ulaşabildik. Geçimlerini ormandan topladıkları ürünler muz yada mısır yetiştiriciliğiyle sağlıyorlar.

Kemal: Bugün Obama'nın büyükannesi Sarah Obama burdaki ayine katıldı.

Türk haber anlayışını anlayamıyorum. Gerçekten böyle bi anlayış var mı yoksa kafalarına göre mi takılıyolar merak ediyorum ki sanırım kafalarına göre takılıyolar.

neyse Star Haber'e rağmen VOTE FOR CHANGE! VOTE FOR OBAMA!

Hiç yorum yok: