10 Kasım 2008 Pazartesi

109 Işınlanmayı keşfettik!




Sanırım geçen cuman günüydü, Show haber'de yine bir ilk yaşadık. ABD seçimleri sırasında CNN international'ın kullandığı hologram yöntemini Ali Kırca çok kıskanmış olacak ki, biz de yapalım biz de yapalım demiş. Ali Kırca o gün o kadar heyecanlıydı ki, az sonra yapacakları ışınlanma işleminin önce teasırını verdi. Ve ışınlanmayı anlattı. Show tv Grafik ekibinin 48 saatlik çalışmasından heyecanla bahsetti. Işınlanmayı keşfettiklerini gururla duyurudu, tüm Türk halkına. İşte Ali Kırca'nın kendi ağzından :

A. K. :
- Türk televizyonlarında ışınlanan ilk Türk Korcan Karar.
- Sen yoktun burda, buraya ışınlananarak geldin.
- Biz bunu başardık, bu çok yeni ve teknolojik bir üstünlük teknik ve grafik servisimizin başarısı.
- Biraz sonra ben seni yine ışınlatıcam.
- Yönetmenimizden rica ediyorum, geldiğin gibi seni gönderiyoruz ve Korcan Karar'ı ışınlıyoruz
- Korcan Karar stüdyomuza ışınlanarak geldi ışınlanarak gitti.

Sözüm Show tv'ye Ali Kırca'ya - Yani tamam yapmışsınız kendi çapınızda greenbox sistemi de, ve bu kadar yaygara çıkarıyosunuz ışınlanma fln diye, bari düzgün yapsaydınız. Korcan Karar'la Ali Kıca birbirlerinin yüzüne baksaydı, ışıkları aynı olsaydı, Korcan Karar gelirken ve giderken daha güzel bi efektle gitseydi. CNN international'ı izlemişsiniz ama anlayamamışsınız. Orda bi heyecan vardı, bi efektler bi yok olmalar bi cızırtılar vs. Öyle olsaydı Belki biz de heyecanlanırdık.

Işınlanmanın keşfinden sonra acaba diğer Özel kanallarımız ışınlanma metodunu kullanacaklar mı? Uğur Dündar Ali Kıca'yı kıskanacak mı? En iyi ışınlanmayı kim yapacak? Bigün biz de ışınlanabilicek miyiz?

1 yorum:

noc dedi ki...

biraz heyecan biraz yaratıcılık olsaydı hiç fena olmazdı. kuru kuru ben de ışınlanırım
lambadan çıksaydı en azından haha-hihi olurdu

herşeyi de illa biz mi söyleyelim ecifcim...