15 Ocak 2009 Perşembe

147 Mesajların şifresi çözüldü.


Hurriyetkomtr'nin mükemmel araştırmacı gazeteciliği yıllardır anlamaya çalıştığımız mesajların şifresini çözmüş. O kadar mesudum ki.

Bir ara beraber bir şeyler yapalım.
Anlamı: Senden hoşlanıyorum ama senin benden hoşlanıp hoşlanmadığın konusunda tereddütlerim var. Mesajlaşma Zevki adlı kitabın yazarı Kristina Grish böyle bir mesaj gönderen erkeğin belli bir zaman tayin edemediği için kendini riske atmadan sizi denediğini söylüyor.

Bu gece çok eğlendim.
Anlamı: Seni tekrar görmek istiyorum.
Belli ki o gece harikaymışsınız yoksa bu mesajı göndermezdi. Akıllı Adam Avlama kitabı yazarı ve ilişki uzmanı Liz Kelly, bir erkeğin eğer sizden hoşlanmasa ve görüşmeyi gerçekten istemese peşinizi bırakmakta tereddüt etmeyeceğini söylüyor. Bu mesaj duygularını göstermekten korkmayan bir insan olduğunun kanıtı.

Daha sonra ne yapacaksın?
Anlamı: Buluşup eve beraber gitmek istermisin?
Bu mesajı genelde akşam saatlerinde alırsınız. Erkeğin bu mesajı çoklu olarak geceyi beraber geçirebilme ihtimali olan her kadına yollayabileceği konusunda uyarıyor.Herkesin cevaplamayacağını tahmin ediyor ama gelen cevaplara göre kimlerin etrafta olduğunu bilecek. Bu çapkın. Tüm gece boyunca iletişimi koparmayacak ve geceyi kimle geçirmek isteyeceğine dair olasılıkları değerlendirecektir.

Çok yoğundum.
Anlamı: Bitti.
Eğer siz ona mesaj attıysanız ve cevap olarak bu geldiyse artık size karşı bir şey hissetmiyor. Bunu duymak üzücü olabilir ama kısacası sizi başından atıyor. Uzmanlar hiçkimsenin beş saniyelik bir mesaja bile vakit ayıramayacak kadar meşgul olmadığına dikkat çekiyor.

Şu anda müsait değilim. Sonra arayayım...
Anlamı: Seni beğenmiyorum.
Bu mesaj ilk görüşmede sizden pek hoşlanmadığının eğer anlamak isterseniz en açık belirtisi. Bu gibi olumsuz mesejlarda hep ima etmek istediğinin üzerini kapasak da yeni aşklara yelken açmanın keyfini düşünüp bizle ilgilenmeyenı salıvermek adetini edindiğimizde bu mesajlara gülüp geçeriz.

2 yorum:

enola is gay dedi ki...

bi gün hurriyet.com.tr'ye giremicek kadar çok işim olsun ve mümkün mertebe bilgisayardan uzak olsun.

Ecif dedi ki...

onu ben de çok istiyorum.