19 Ocak 2010 Salı

323 Rüya tabirleri


Rüyada Acur görmek:

"Mevsiminde taze acur görmek hoş söz işitmeye, sevince, mal için sermaye temin etmeye delalet eder."

ecif: Rüyanızda eğer hıyar gördüyseniz zavallı bir insansınız ve bizler sizi mutlu edebilecek tek insanlarız o yüzden sevineceksiniz çok güzel şeyler olacak.


Rüyada Alem yapmak görmek:
"Tatsız bir olay yaşanacağı ve bunun söylentiye ve dedikoduya sebep olacağına işarettir."

ecif: Katılıyorum, rüyada alem yapmak gördü iseniz muhtemelen yaklaşan haftasonunu çok fazla düşündünüz ve heycanlandınız. Haftaiçinden başlayan heyecanlanma bireylerde haftasonu çok fazla votka-burn içmenize neden olacak ve muhtemelen çok sarhoş olup sahnelere çıkıp çıkıp onla bunla dans edecek reziilik çıkaracaksınız.)


Rüyada anahtar deliği görmek:
"Anahtar deliği, kıskançlığın ve kavganın simgesidir."

ecif: bilmedim bu ne abi rüyanızda anahtar deliği görüyo ve bunu hatırlıyabiliyorsanız çok sığ bi insansınız hayal gücünüz yok. Anahtar deliği görmek biraz kitap okumanızın zamanı gelmiş demektir.


Rüyada Apış Arası görmek:
"Rüyada kendinizin veya bir baskasinin avret yerini görmek bir çok sekilde yorumlanir. Bu rüyayi görüs sekline göre, kötü bir seyle karsilasmak, ecelinin yakin olmasi, büyük bir tehlike içinde bulunmak, yakinlarindan birinin ölümü veya bulundugu yerde büyük bir bela ve felaketin meydana çikmasi ile tabir olunur. Genel olarak avret yeri görmek, zenginlige de yorumlanacagi gibi, çok evlat sahibi olmaya da tabir edilmektedir. Rüyada bir kadinin avret yerini görmek uzun ömre delalet eder. Bir kadinin bir erkegin avret yerini görmesi ise, kötü bir haber alacagina isarettir."

Hay allam ya erkek uzun süre yaşıyo da kadın neden kötü haber alıyo onu anlayamadım.

ecif: Rüyada apış arası görmek bu aralar işi gücü boşladığınızı, vizelere çalışmadığınızı yada karınızdan sıkıldığınıza delalettir. Hemen işe güce sarılın, hanımda ilgilenin. Gelecekte bir gün gelecektir. Ama belki de ancak rüyanda görürsün.


Rüyada Aritmetik görmek:
"Rüyasında aritmetikle uğraşan kişinin parayla ilgili sorunu vardır. Rüyanizda çocugunuzla birlikte aritmetik problemi çözdügünüzü görmek, bütün pürüzlü islerinizi yoluna koyacaginiza isarettir."

ecif: Bu aralar kendinizi işe güce hayat kaosuna çok fazla kaptırmışsınız acil olarak sıcak bir bölgeye tatile gitmeniz gerekmektedir. Paran varsa...


Rüyada Arap görmek:
"Her zorluktan sonra kolaylığa delalet eder. Bir arabın bir kimseye bir şey vermesi, başkasından gelecek yardıma delalet eder.Bir yerden para gelecek, işte başarılı olacaksınız ve seyahate çıkacaksınız demektir. Birtakım düşmanlarla karşı karşıya geleceğinizin işareti de olabilir.Rüyasında aşırı esmer birini gören kimse nedensiz yere sıkılır. Bir yerden para gelecek demektir. Bu rüya, iş yerinde başarılı olacağınız ve seyahate çıkacağınız anlamına gelir. Fakat bu rüya yine birtakım düşmanlarla karşı karşıya geleceğiniz anlamına da gelir.Arap birini görmek, iyi bir haber alarak sevineceğinize, kendinizi arap olarak görmek, işlerinizin ters gideceğine ve maddi kayba uğrayacağınıza işarettir."

ecif: en kısa zamanda Rio'ya yapacağınız seyahate bir an önce çıkmanız gerektiğini hatırlatır. Zenci iyidir, bolluktur.

Rüyatabirleri araktır. işte buradan
A'dayım, ne varsa yazmış m.nyaklar devamı da gelecek kendinizi üzmeyiniz.

1 yorum:

selo hala dedi ki...

efenim böyle incik boncuk işleriyle uğraşarak, rioya gidecek parayı bulamıyabilirsiniz. bu durum da rioyu ancak rüyanızda görmenize neden olmaz umarım. yani i hope.