14 Ocak 2010 Perşembe

318 Sayid ver.02

Sayid is handmade by ecif. (lost collection)

Sayid; yaklaşık 4150 yaşındaki Mısır asıllı, dövüş sanatları ustasıdır. Uzmanlık alanı sopa ile eskrimdir. Yıllar boyunca dünyayı gezmiş, gençleri sanatıyla eğitmiş ve günümüz dövüş sanatlarının gelişime büyük katkılarda bulunmuştur. Japonya'da bulunduğu dönemde, samuray kültürünü var eden ustalardan biridir. Onun bu eşsiz yeteneği ve ustalığı zamanla hükümetlerin ilgisini çekmiş ve çeşitli ülkelerin askeri birliklerinde özel eğitimler vermiştir. Sayid çok özel bir usta ve eğitmen olduğu için sürekli farklı kimliklerle seyehat etmiş, kimliğini düşmanlarından saklamıştır. Hangi hükümetlerle çalıştığıyla ilgili bilgiler yok edilmiştir.

Sayid en son Irak'ta iletişim subayı olarak karşımıza çıkmıştır. Tam olarak nasıl bir hayat sürdü bilemiyoruz ama son dönemlerde adının işkenceci ve paralı katil olarak çıkması onun o büyük usta kişi, erdemli varlık imajını büyük ölçüde zedelemiştir.


*üstüne tıkla bekle bi daha tıkla, büyük bak daha iyi gör.

Acayip güzel bebeler yaptım, geliyo.
Yalnız düğme piyasası beni bitirdi. Düğme işine mi girsek diye düşündüm, neden diyceksiniz 2.5 tl'ye düğme mi olur? Walla varmış aldım, ama içim gitti.

1 yorum:

Zeynep dedi ki...

şş yavru, satican mi bunları?
evlat neyin edinsek mi?