25 Ocak 2010 Pazartesi

329 Mr. Squarehead

Mr. Squarehead is handmade by ecif.

Mr. Squarehead, Cigar galaksisinden (Messier 82) dünyamıza 1947 yılında gelmiştir. Cigar takvimine göre 42, bizim takvimimize göre 325 yaşındadır. 1947 yılında ailesi ve arkadaşlarıyla çıktıkları bir gezi, Mr. Squarehead’in o zamandan sonraki hayatını dünyada geçirmesine yol açmıştır. New Mexico eyaletinin Roswell kasabası üzerinde gezerlerken bir arkadaşlarının nadisinin (ufosunun) kontrolden çıkıp düşmesi ve dünyalıların nadiyi ve arkadaşlarını ele geçirmesine şahit olmuş, görünmezlik kalkanını zamanında açtığı için kendisini ve ailesini yakalanmadan kurtarmıştır. Olayları takip etmiş ve arkadaşını kaybetmenin üzüntüsüyle dünyada kalmaya ve buradaki yaratıkları, insanları daha yakından tanımaya karar vermiştir.

Halk içine çıkarken şekil değiştirebildiği için fark edilmemiş, bir sürü arkadaş edinmiştir. Şimdiye kadar teknolojiden tarıma kadar birçok sektörde çalışmıştır. Eşi ve 5 çocuğuyla birlikte bütün dünyayı gezmiş, Berlin, Londra, Rio de Janeiro, New York, Paris gibi metropollerde uzun süre yaşamıştır. Son zamanlarda İstanbul'da ikamet etmektedir. Türkiye'de uzun süre kalmak üzere gelmiş olmasına rağmen öğrendiğim kadarıyla önümüzdeki günlerde Türkiye'den ayrılacakmış.

63 yıldır dünyada yaşamasına rağmen dünyalıları hala çözememiş, onların nasıl bu kadar bencil olabildiğini hala anlayamamıştır. Sürekli şaşkınlık içindedir.

*üstüne tıkla bi daha tıkla büyüğünü gör.

*artwork by ecif.

2 yorum:

Mesko dedi ki...

Messier galaksisin bir yılı 7,738095238095238 dünya yılı ettiğinden bu Cigarlıyı oldukça yaşlanmış buluyorum kendisinden bir clone istiyorum. Ecif bize daha çok robo yap.

Ecif dedi ki...

Kendisinin benzerlerlerini hali hazırda, yaptım. Sayıları biraz artsın, satışa çıkıcaklar.

*Güzel kumaş arıyorum sürekli, cimri olduğum için satın da almıyorum.