27 Ocak 2010 Çarşamba

330 Kar


25.01.2010

Sevgili patateslerim,
kar yağdı yollar kapalı, araçlar gitmiyo uyarılarını dinlemedim, patates olmadım hemen dışarı çıktım Moda'ya doğru. Taksiye de binmedim yürüdüm. Öyle korkulucak bi durum yoktu. İki kar yağıyo g.tü kalkmış istanbullular olarak hemen panik yapıyoruz amk. Kar superdi hava soğuktu ama tertemizdi. Akşam da büyük boy ikea poşetiyle moda çay bahçesinden aşağı sahile doğru kaydım. Kayılıcak en güzel yer orası tavsiye ediyorum acayip güzel oluyo.

4 yorum:

Gökhan Atasoy dedi ki...

Len totoş, Anadolu yakasında tabi gezer dolaşırsın. Hiç Avrupa Yakası'nın halini soruyor musun? İki yakayı karşılaştırdığımızda burası İzlanda, orası Ekvator kuşağında heerhangi bir ülkeye denk geliyor. Konuşturtma şimdi beni! Ayrıca kardan Sünger Bob da çok güzel olmuş.
Esefle saygılar sunarım...

Ecif dedi ki...

ahahah arkadaşımmm sen kutuplara taşındıysan biz napalım taa ne zamana dedim ben anadolu yakası iyidir diye. Ayrıca kutuplu olmuşunuz ki kutup kültürüyle bebenize yaşattığınız ritüeli de gördük. Saygıyla karşıladık.

*biz derken, ben ve sıcak su torbam

Gökhan Atasoy dedi ki...

Elifciğim, atalarım eskimoların şanlı geçmişine ve kültürüne saygı göstermeyeceksen tartışmamızı daha fazla sürdüremeyeceğim. Biz senin Atlantis'li atalarına ağzımızı açıp da bir şey dedik mi? Bizim buralar soğuk, ne yapalım, Avropalı olmanın, moderen olmanın zorluklarından biri de bu. Anadolu'da ırgat olmaktansa, moderen Avropa'lı olmak yeğdir. Soğuğuna da her İzlanda'lı, Grönland'lı kardeşim nasıl katlanıyorsa biz de katlanacağız. Başbakanımızın dediği gibi doğalgazı yalnızca gücü olan kullanacak diyorum, başka da bir şey demiyorum.

Ecif dedi ki...

len totoşla başlayan hitap şeklinin Elif'ciğime dönüşmesi harikaa. atalarınıza saygı duyuyorum ve başbakanımızın dediği gibi sizden 2 çocuk daha bekliyorum.

*totoş'u da sevmiştim.